About

Bits of Life is een blog over, zoals de naam al doet vermoeden, stukjes uit het leven. Ik schrijf over alles wat in me opkomt, waar ik door geïnspireerd raak of waar ik gewoon iets over kwijt wil. Beauty- en fashionblogs zijn er in overvloed, en ik wil dan ook niet mijn uiterste best hoeven doen om daarin nog vernieuwend te zijn. Ik wil gewoon graag de inspirerende dingen van het web, uit de media of uit het (en mijn) leven delen. Zie Bits of Life als een prikbord, een kleine verzameling van ‘the crazy, beautiful and lovely things in life’.

Naam Kelly (29), Amsterdam | Studie Journalistiek | Werk Feelance journalist | Eten Geitenkaas, Italiaans, sushi, pindakaas │ Drinken Cola light, groene thee, rosé, Mojito Stad New York en Rome. In Nederland kies ik toch voor mijn geboortestad Den Bosch :) | Eettentje La Cubanita, Sakana (sushi) en Allerlei/Visserij in Den Bosch Seizoen Dan ga ik toch voor de zomer, omdat ik dan jarig ben │ Film The Shawshank Redemption, La vita è bella, The Help Boek De Milennium-trilogie van Stieg Larson, De Vliegeraar van Khaled Hosseini en nog veel meer │ Serie Orange is the New Black, House of Cards, Nashville, Homeland | Kleur Zwart, grijs/beige, zachtroze en paars │ Kledingstuk Skinny jeans 

Twitter en LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *