Voetbalpraat: ‘bedrogen door een nieuwe liefde’

Schermafbeelding 2017-06-07 om 21.49.42

Peter Bosz gaf gisteren zijn eerste persconferentie bij Borussia Dortmund. Hij zat daar voor een geel gekleurd bord met allerlei Duitse sponsoren erop en ik voelde toch even een kleine steek in m’n maag.

Ja, ik weet het, Bosz is geen Ajacied en bij andere clubs was hij ook al snel vertrokken. Dus misschien had ik te hoge verwachtingen. Misschien was het niet realistisch om te denken dat hij trouw zou blijven. Maar ik voelde me toch een tikkeltje bedrogen vanmiddag. Zomaar ineens heeft hij ons in de steek gelaten. Terwijl het zo mooi was.
Een moeizaam begin maar gaandeweg werd het alleen maar beter. Ik geloofde erin dat we aan een mooie toekomst konden gaan bouwen. Hij had het ook naar zijn zin, dacht ik. Ik was net gewend geraakt aan ons samenzij, had hem in mijn armen gesloten en dat wordt dan ineens abrupt verbroken.

Ik voelde me een beetje alsof mijn nieuwe liefde is afgepakt door een mooiere, rijkere vrouw. En ik weer opnieuw moet beginnen. Eerst weer een nieuwe liefde vinden, elkaar aftasten en kijken hoe het uitpakt. Wie weet wordt de relatie met de volgende liefde nog wel mooier. Ik hoop in elk geval dat hij langer duurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *