9 dingen die ik nog nooit heb gedaan

paragliding-1509572_1280

Ondanks dat ik de leeftijd van 30 inmiddels bereikt heb (klinkt nog steeds raar), zijn er nog heel veel dingen die ik nog nooit gedaan heb. Gelukkig ook een hoop wel, zoals karaoke gezongen (met een echte band!), in een pandapak rondgelopen, met dolfijnen gezwommen, in New York geweest, een vallende ster gezien. En vuurvliegjes. Hieronder 9 dingen die ik nog nooit heb gedaan (en van sommige dingen blijft dat ook zo).

1. Gevochten
Op wat duw- en trekwerk na (en dan ook nog vooral met mijn zusje) heb ik nog nooit daadwerkelijk met iemand gevochten. Heb wel eens bijna op het punt gestaan een of ander sekreet aan d’r haren te trekken, maar ik was te pussy. Vraag me wel eens af of ik in gevecht met een vrouw kansloos ten onder zou gaan of toch nog wel wat rake klappen zou kunnen uitdelen. Laat ik het maar niet uitproberen.

2. Kissed a girl
Nope. Never happened. Maar ik ben nog niet zó oud, dus wie weet doet de situatie zich nog een keer voor. Ik zou te nieuwsgierig zijn om het niet te doen.

3. Een (zweef)vliegtuig bestuurd
Aangezien vliegen echt helemaal geen hobby van me is, laat ik dit ook voor wat het is. Kan ik best mee leven.

4. In een sterrenrestaurant gegeten
Eten in een sterrenrestaurant staat daarentegen wel op mijn bucketlist. Het liefst kies ik dan een restaurant in het buitenland, als ik dan toch ga. Ik ben heel nieuwsgierig naar Alinea in Chicago en Tam’Cha in Parijs, beide gezien in Chef’s Table van Netflix. Ik heb overigens wel eens in een sterrenrestaurant gegeten, maar dat was voordat ze de ster kregen ;-).

5. Bungeejumpen/parachute springen
Ik zet deze twee uitdagingen even bij elkaar, omdat ze een tijd lang allebei erg ‘hip’ waren. Je deed het een of het ander. Ik heb beide nog nooit gedaan, tenzij aan een parachute boven een boot hangen meetelt? Het is niet echt iets wat ik nog perse wil doen, maar mocht ik de kans krijgen, dan zou ik best nog wel eens uit een vliegtuig willen springen. Lijkt me in elk geval leuker dan aan een touw van een brug af duiken.

6. Op een cruiseship gevaren
De gedachte om een week of langer op een boot op de oceaan te zitten, is er nog steeds niet een waar ik blij van word. Titanic-taferelen zullen heus niet voorkomen, maar toch. Hoeft dus zeker niet zo nodig. Ik blijf liever aan land.

7. Veel geld gewonnen
Ik geloof dat ik, zoals het grootste deel van het burgervolk, niet verder ben gekomen dan 10 euro voor een lot waar ik 12,50 voor had betaald. Ik weet al niet eens meer zeker of ik die wel ben gaan ophalen. Het lijkt me zo heerlijk om veel geld te winnen. De gedachte alleen al wat je er allemaal mee kunt doen (voer voor een volgende blogpost).

8. Gearresteerd
Aangezien ik al heb aangegeven dat ik nooit heb gevochten omdat ik daar te schijterig voor was, komt dit misschien ook niet als verrassing. Ik ben wel eens met de politie in aanraking geweest, maar dat was tijdens alcoholcontroles en omdat ik mijn gordel niet om had. Toen hebben ze me overigens wel 5 minuten achterna gezeten omdat ik niet doorhad dat ik moest stoppen (was een burgerauto).

9. Een dartwedstrijd bijgewoond
Lijkt me ook te gek. Beetje 180-iiieeeee schreeuwen en bier drinken. Volgens mij supergezellig bij die darttoernooien. En nog best te realiseren ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *