Nieuw begin (een soort van)

fireworks

Het is 2016: een jaar dat zo lang zo ver weg heeft geleken, maar dat alweer even onderweg is. Ik heb besloten om niet al te veel goede voornemens te maken. Wel wil ik dat het een jaar wordt van het naleven van dingen waar ik gelukkig van word. Want dat is iets waar ik afgelopen jaar door omstandigheden soms maar weinig aan toe kwam. Vrienden en familie, sporten, goed werk afleveren, schrijven, bloggen, reizen.

Bloggen. Ik doe het al een paar jaar, maar vooral voor m’n eigen plezier. Ik zat mijn archieven eens door te lezen en kwam nogal wat gedateerde berichten tegen, uit de tijd dat Kelly nog 1.0 was. In plaats van alles handmatig na te lopen, heb ik daarom maar besloten om helemaal opnieuw te beginnen. Letterlijk met een schone lei. Een nieuw, maar simpel layoutje en nieuw schrijfwerk. Een aantal artikelen heb ik bewaard, waaronder die over het bevolkingsonderzoek naar darmkanker, omdat het de belangrijkste is die ik ooit schreef. De rest wordt gewoon nieuw.  Lees het, negeer het, bewaar het, het maakt mij niet uit.
Dat het voor iedereen maar een topjaar mag worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *